Кангченџунга


Кангченџунга / Кристина Рачвал, Полска, 2016, 19“

Адам Биелицки се враќа во Хималаите заедно со Денис Урубко и Алек Чикон, за да се обиде да направи искачување на Канченџунга: тоа ќе биде предизвик помеѓу силата на човекот и големината на природата, за да се стигне до врвот висок 8586м.


Партнери

Медиуми