По која цена

По која цена / Томи Деј, САД, 2016, 12“

Професионалниот фотограф, Џон Прајс, посветен на авантуристичката и качувачката фотографија, го истражува митот за „совршениот живот“ кој толку често се споменува во социјалните медиуми. Сниман во восхитувачките Карпести планини во Канада, филмот се осврнува на тоа како да се постигне рамнотежа како уметник, помеѓу самопромовирањето и автентичноста.

Партнери

Медиуми