Во Гора

Во Гора / Енди Колет, Франција, 2017, 45“

Едномесечно патување со камперски автобус, 6000км, 13 поминати земји, 10 бордери и скијачи, разговори за локални еколошки проблеми и многу забава!

Партнери

Медиуми