МОНТЕ БЈАНКО ФЛЕШ

Краток документарен филм за брзинското искачување на Мон Блан од страна на Александар Кирковски на 05.08.2017 година. 
Македонскиот рекорд за искачување и спуштање на Мон Блан по класичната рута изнесува - 6 часа и 26 минути

Партнери

Медиуми