WE ARE THE ROVERS

WE ARE THE ROVERS – НОРВЕШКА, Антонин Мишо – Соре/Робин Монтро/Метју Минард, Франција, 2018, 25’

Третиот филм од концептот „WE ARE THE ROVERS“ не’ носи во Норвешка. Ова е фантастична парамоторинг авантура  преку која се откриваат убавините на недопрените пејзажи на Норвешка. Патувањето е во ритмот на звукот на пропелерите, движењето на брановите на БиЕксплор бродот и недовршените патишта на Номадс автобусот. Човечка авантура во која насмевките, откивањата и неочекуваното го прават секој момент незаборавен.
Партнери

Медиуми