МОЖЕБИ

МОЖЕБИ, Моника Новак, Словенија, 2017, 13’

Филм за животот во базниот камп, качувањето, несигурноста, луѓето и пријателството. Во јуни 2017, Алеш Чесен, Урбан Новак и Марко Презељ, искачија нова насока во индиските Хималаи – Се’ или ништо.

 

Партнери

Медиуми