ПОМЕСТУВАЊЕ НА ПЕСОКОТ

ПОМЕСТУВАЊЕ НА ПЕСОКОТ, Мет Пикрофт, Велика Британија, 2018, 11’

Приказна за пријателството помеѓу бедуинската заедница и качувачот Роб Дуран, која не’ носи на патување до песочните кули во Вади Рам, давајќи ни можност да ѕирнеме во повеќе илјади годишна историја на качување.

Партнери

Медиуми