…ПОУБАВО ОД РАЈОТ

…ПОУБАВО ОД РАЈОТ, Наталија Маханко/Леонид Мах, Русија, 2017, 63’

Приказна за легендарниот советски алпинист, кој се осмелува да ја предизвика последната неосвоена планина повисока од 8000м во светот.

Партнери

Медиуми