ХАНСЈОРГ АУЕР – НЕМА ВРАЌАЊЕ НАЗАД

ХАНСЈОРГ АУЕР – НЕМА ВРАЌАЊЕ НАЗАД, Дамјано Левати, Италија, 2017, 30’

Животот и искачувањата на австрискиот алпинист Хансјорг Ауер.

Партнери

Медиуми