Кула

„Кула“, Пауло Цесар Фахардо, Португалија, 2016, 12 мин

Претставен е краток момент од времето на висина од 2000м за време на невреме. Снимено на планината Сера да Естрела во Португалија, на 2ри февруари 2016 година помеѓу 16 часот 45 минути и 16 часот и 53 минути.

Партнери