Виа Динарика - Македонската Авантура

Виа Динарика - Македонската Авантура, Сергеј Георгиев, Македонија, 2019, 30 мин

Следете ги четирите лични авантуристички приказни испреплетени на патеката Виа Динарика во Северна Македонија, поврзани меѓусебно преку нивната љубов кон природата, планините, традицијата и нивната страст да го споделат тоа со светот.
 

Партнери