Од океанот до Асгард

„Од океанот до Асгард“, Хедер Мошер, Канада, 2020, 34’

Четворица пријатели патуваат на островот Бафин, во 40-дневна авантура. При тоа тие прават првенствени насоки на огромни карпи, се симнуваат со кајаци по диви води и се дружат со диви арктички фламингоа.

Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: