Авантуристички пристап

„Авантуристички пристап“, Александар Стивенс/Блу Стивенс, САД, 2021, 5’

Русик Смит, облечен во своето најдобро одело, на пат кон својата свирка – вози по живописна патека на својот планински велосипед – со музичкиот инструмент на себе...

Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: