Годината со седум зими

„Годината со седум зими“, Марко Зулин, Италија, 2021, 19’

Писател ги поминува месеците за време на пандемиската криза, во својата куќа во шумата, во близина на едно планинско село – повторно откривајќи го времето на светот на природата.


Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: