П3

„П3“, Ден Вилан/Ронгкин Су, Канада, 2021, 14’

Тројца пријатели од Кенмор, Алберта тргнуваат на пат да веслаат од местото каде извира една од најголемите реки во Канада (во северниот дел на Саскечуан). За да стигнат до таму, тие ќе треба да возат со велосипед, да планинарат, да скијаат и бордаат, поминувајќи при тоа два глечери и една планина од 3400м... Сето тоа во еден епски ден!
Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: