Песни на Духовите од водата

„Песни на Духовите од водата“, Николо Бонџорно, Италија, 2020, 100’

Предизвикот на една заедница од восхитувачка планинска сцена во Хималаите – против деградацијата на животната средина. Дали потрагата по локален и глобален начин на живеење, проектиран кон „античка иднина“ – може да ги инспирира западните економии на нашата планета?

Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: