„Одмор на Бафин“, Сара Мекнер Лендри/Ерик Бумер, Канада, 2022, 13’

„Одмор на Бафин“, Сара Мекнер Лендри/Ерик Бумер, Канада, 2022, 13’

Ерик Бумер и Сара Мекнер-Лендри заминуваат на храбра, 45-дневна експедиција, низ дивите пејзажи на островот Бафин, во потрага по неверојатни карпи за качување и неистражени реки за кајакарење на диви води.

Партнери

Поддржано од

Член на: