Белиот лавиринт

Белиот лавиринт / Матијас Маер, Австрија, 2016, 52“

После една година планирање, фрискијачите и авантуристи, Матијас Хаунхолдер и Матијас Маер, ја започнаа својата најлична мисија дотогаш: да стигнат до планинскиот масив на Черски и да скијаат од највисокиот врв во Источен Сибир - Гора Победа.Партнери

Медиуми