Чувство на восхит

Чувство на восхит / Метју Ле Ло, Франција, 2017, 4“

Широка тишина го проголтува звукот.
Кралство на планини, величествено се издигнува кон небото.
Повик од дивината за душата која трага.

Партнери

Медиуми