Вторник Среда Четврток Петок
Милениум Фросина Џебно кино Фросина Џебно кино Фросина Џебно кино
17:00
17:00
17:00
16:50
17:00
17:00
17:00
17:42
17:52
17:35
17:12
18:06
17:33
18:00
17:54
18:44
17:45
17:54
18:58
18:07
19:00
19:00
19:00
Пауза 15’
19:03
17:59
18:31
19:30
Пауза 15'
19:19
19:15
19:11
18:51
18:55
19:45
19:28
19:30
19:45
Пауза 15’
18:59
20:30
20:00
20:00
Официјално отворање на фестивалот
коктел
20:15
Пауза 15’
20:00
19:02
21:15
Пауза 15'
20:30
20:30
20:30
19:34
21:30
21:00
21:15
21:15
Пауза 15’
21:30

Партнери

Медиуми