„Светоста на просторот“, Ренан Озтурк/Фреди Вилкинсон, САД, 106’

„Светоста на просторот“, Ренан Озтурк/Фреди Вилкинсон, САД, 106’

Привлечени од една црно-бела фотографија, тројца познати алпинисти започнуваат голема авантура и ни покажуваат зошто ние, луѓето - мораме да истражуваме.

Партнери

Поддржано од

Член на: