Со Бог напред, Полјаци

„Со Бог напред, Полјаци“, Адам Нерот, САД, 2020, 88’

Пет студенти, ставаат се’ на ризик, обидувајќи се да се изборат за демократија во Источниот блок, правејќи со првото симнување на најдлабокиот кањон во светот.

 

Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: