Сув дом

„Сув дом“, Рубен Креспо, Шпанија, 2021, 5’

По прогласувањето на карантин поради ковид 19, Микел живее од ден за ден, потонат во присилна монотонија. Убавите спомени и соништата за нови авантури, му даваат доза енергија која му е потребна да се соочи со невообичаената ситуација.

 

Поддржано од:

Спонзорирано од:

Член на: