Вести

Победници на конкурсот за фотографија

Жирито, кое ги разгледуваше фотографиите од овогодинешниот фото-конкурс, во состав Александар Дончев, Горан Кузмановски и Виктор Соколовски, се одлучи за следните фотографии за првите три места:

1 место
Врв Бакардан - автор: Александар Стојчевски

2 место
Љубов до врв - автор: Иван Нешовски

3 место
Лешница - автор: Стефан Димитриевски

Им честитаме на победниците, ви благодариме на сите кои учествувавте и споделивте ваши фотографии/приказни и благодарност и до Outdoor.mk - кои обезбедија награди за победниците.

Партнери

Поддржано од

Член на: