„Планините на Месечината“, Џери Алд, Канада, 2022, 7’

„Планините на Месечината“, Џери Алд, Канада, 2022, 7’

Прикажување на големите врвови на Месечината, од кои некои достигнуваат изненадувачки поголеми височини од нашите планини на Земјата.

Партнери

Поддржано од

Член на: