„Аносмија“, Игор Христов, Македонија, 2022, 16’

„Аносмија“, Игор Христов, Македонија, 2022, 16’

Група од професионални качувачи од Француската алпинистичка федерација доѓат во националниот парк Маврово да отворат нова мулти пич насока .Од почетокот све е по план и изгледа лесно но карпата е огромна и качувачите сфаќат дека ја подцениле својата мисија. После 2 недели активна работа насоката „Аносмиа” е готова.

Партнери

Поддржано од

Член на: