Презентации

Покрај филмска програма, Ехо организира и презентации на домашни и странски вљубеници во планините. Ви претставуваме дел од досегашните презентации:

Кирил Попбожиков (Бугарија) - ТУРНО И ФРИРАЈД СКИЈАЊЕ во бугарските планини

Кирил Попбожиков е роден во подножјето на Пирин планина и започнува да скија на 4-годишна возраст. Поради недостаток на инфраструктура (жичари и сл.), во неговите авантури, на спуштањето секогаш му претходело искачување со скии до врвот на планината. И до ден денес, нему најголемо задоволство му претставува да спознава диви планински катчиња, движејќи се низ нив со своите скии и да се спушта по недопрени падини.

Партнери

Поддржано од

Член на: