„Во Берн“, Ханес Тел/ Алис Мартин/Ландо Пфост, Германија, 12’, 2023

„Андерграунд“ болдеринг сцена се крие на дофат од качувањето на сцените на Светскиот Шампионат во главниот град на Швајцарија, Берн. Преку овој филм сме поканети да го откриваме андерграунд движењето, кое не сака ништо повеќе освен добивање пристап до улиците и урбаните игралишта. Не’ поведуваат двајца фантоми и автори на книга-водич, Д-р Бери и Д-р Бомба

Партнери

Поддржано од

Член на: