„Ние сме“, Рафаел Пис, САД, 15’, 2022

Филмот ги следи активностите на двајца сноуборд-алпинисти за време на нивната едномесечна експедиција – движејќи се низ сенките на планините, длабоко во дивината на Алјаска. 
Прикажување на патувањето кое го раскажува искуството на човекот во овие сирови и изолирани средини...


Партнери

Поддржано од

Член на: