„Врска со природата“, Свен Питум/ Грима Ирмудотир/ Јонатан Дамборг, Исланд, 2023, 11'

Филмот претставува поетска потрага во менливата врска помеѓу човекот и природата, истражена преку поврзаноста на тројца луѓе со исландскиот пејзаж.

Партнери

Поддржано од

Член на: