„Затрупани“, Џеред Дрејк/ Стивн Зиг, САД, 2021, 95'

Ски патролата во центарот Алпајн Медоус, во 1982 година беше весела дружина на вљубеници во авантурата, природата и планините.
Во текот на таа година, тие се соочуваат со смртоносна лавина, која со своите последици ги прогонува членовите на тој тим до денешен ден...

Партнери

Поддржано од

Член на: