Во фокус – Архивски кратки документарни филмови од Трајче Попов (проектирани на филмска лента)

„Птици и риби“, Трајче Попов, 1961, 15’ „Попова Шапка“, Трајче Попов, 1955, 10’

Партнери

Поддржано од

Член на: