Во фокус – Архивски кратки документарни филмови од Трајче Попов (проектирани на филмска лента)

„Свадба на Шарпланинецот“, Трајче Попов, 1970, 15’ „Дојранско езеро“, Трајче Попов, 1961, 14’

Партнери

Поддржано од

Член на: